Шоу-бизнес

Наурыз көже дайындау әдісі

Наурыз көже дайындау әдісі

Құрамы:

- 0,5 кг жылқы еті
- 100 гр қазы
- 0,5 кг қой еті
- 2,5 лит су
- 100 грамм бидай
- 100 грамм күріш
- 100 грамм жарма
- 100 г тары
- тұз;
- айран-1 стақан;
- құрт
Наурыз көже дайындау әдісі:
Етті жуып, қазанға суға саламыз. Су бір қайнағанда көбігін алып, тұздаймыз. Ет піскенше отын басып қоямыз. Күріш, бидай, жарма тарыны қосып, пісіреміз. Барлығы піскен соң айранды құйып жақсылап араластырамыз.

Ұқсас материалдар

Барлығы
KZNews.kz