Құрамы:
- 0,5 кг жылқы еті
- 100 гр қазы
- 0,5 кг қой еті
- 2,5 лит су
- 100 грамм бидай
- 100 грамм күріш
- 100 грамм жарма
- 100 г тары
- тұз;
- айран-1 стақан;
- құрт
Наурыз көже дайындау әдісі:
Етті жуып, қазанға суға саламыз. Су бір қайнағанда көбігін алып, тұздаймыз. Ет піскенше отын басып қоямыз. Күріш, бидай, жарма тарыны қосып, пісіреміз. Барлығы піскен соң айранды құйып жақсылап араластырамыз.
#наурыз коже
#наурыз коже рецепт приготовления с фото
#наурыз коже состав
#наурыз көже рецепт
#наурыз көже рецепт қазақша
#наурыз көже құрамы
#наурыз көже құрамы 7
#наурыз көже дайындау
#наурыз көже 7 тагам
#наурыз көже дайындау технологиясы
#наурыз көже дайындау тәсілі
#наурыз көже туралы аңыз
#наурыз коже википедия
#наурыз коже казакша
#наурыз коже это
#наурыз коже текст на казахском